Autor: kujtesaDco

kujtesaDco

N’ligë t’veten!

KUJTESA një nga kompanitë më të para në Kosovë edhe këtë vit sjellë ligat më të mëdha dhe më të shikuara në mbarë botën ku do të keni mundësinë që t’i ndjekni në shtepite tuaja. Me mbi 300 kanale televizive ku 41 prej tyre janë kanale sportive. Pas një pushimi të sezonit veror në shumicën […]

kujtesaDco

Përjetimi i ri

KUJTESA, e themeluar në vitin 1995 si kompani pionere që ofronte shërbime të përgjithshme të IT me fokus në paisje kompjuterike, menjëherë pas luftës do të vazhdojë të mbajë reputacionin e njëjtë, tani duke themeluar kompaninë e parë në Kosovë që ofronte shërbime interneti dhe përmbajtje televizive, duke ju mundësuar një dritare të re ndaj […]