Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova
kujtesaDco

Big Brother VIP për herë të parë organizohet në Kosovë, dhe Kujtesa Net ka siguruar të drejtën e transmetimit të këtij eventi që fillon nga data 05.12.2022.

Për të gjithë klientet e Kujtesa Net, dy kanalet e Big Brother me transmetim 24/7 mund të ndiqen duke u abonuar në pakon PREMIUM PRO. Këto kanale tashmë janë shtuar në listën e kanaleve me numra rendor 25 dhe 26. 

Kujtesa Net është e përkushtuar për të ofruar kontentin më të mirë në treg në platformen e saj TV së bashku me internetin më të shpejtë e që së bashku bëjnë Pakon DUO më të mirë në Kosovë.

Lajmet e fundit për Big Brother mund ti ndiqni në Big Brother VIP Kosova | Facebook 

Kujtesa jote, përjetim i ri!