Scroll down
Page Image

Rreth Nesh

Kujtesa është lider i ofrimit të shërbimeve të TV kabllorit dhe internetit “broadband” në Kosovë. Kujtesa ofron zgjidhje të gatshme të formës ‘të gjitha në një vend’, të krijuara veçanërisht për biznese dhe amvisëri në fushën e internetit, televizionit digjital dhe telefonisë fikse.

Kujtesa u themelua në vitin 1995 fillimisht si shitës me pakicë i pajisjeve kompjuterike e më vonë u bë ofrues i shërbimeve të internetit. Në vitin 2006, Kujtesa hyri në tregun televiziv kabllor në Kosovë. Sot, platforma televizive Kujtesa përmban mbi 160 kanale, duke përfshirë platformën e kanaleve KSport.

Kujtesa përkushtohet për ofrimin e shërbimeve për nevojat e bizneseve dhe familjeve, dhe u ofron atyre zgjedhje me çmim të arsyeshëm që me precizitet përputhet me kërkesat e tyre. Kujtesa u ofron konsumatorëve shërbime që e bëjnë më të avancuar përvojën e tyre të mënyrës së jetesës, punës, mësimit dhe argëtimit.

Platforma e kanaleve KSport u lansua në tetor të vitit 2012 me qëllim që t’i sjellë kosovarëve ngjarjet globale sportive nëpërmjet kanaleve KSport. Në vitin 2015, Kujtesa fitoi të drejtat ekskluzive për garat sportive më elite në Evropë – Champions League, Europa League dhe European Super Cup. Kujtesa po ashtu ofron ndeshjet direkt nga Bundesliga gjermane dhe Superliga turke. Gjithashtu Kujtesa i mban të drejtat ekskluzive për transmetimet direkt të ndeshjeve të NBA-së. Të gjitha lajmet e fundit nga platforma KSport mund të gjenden në fb.com/kujtesa.

Datat kryesore historike

 • 1995 Kujtesa u themelua si shitës me pakicë i pajisjeve kompjuterike
 • 2000 Rrjeti i të dhënave Wireless u implementua në Prishtinë
 • 2001 Zgjerimi i mbulimit me rrjet në të gjitha zonat urbane dhe periferike në Kosovë
 • 2003 U vendos interkoneksioni i parë me fibër optik me Telekomin e Malit të Zi
 • 2006 Hyrja në tregun e operatorit kabllor në Kosovë
 • 2007 Zgjerimi i ofertës së kanaleve televizive në gjithsej 65 kanale televizive
 • 2008 Injeksion i kapitalit
 • 2009 Raundi i parë i blerjeve të kabllorëve lokal televiziv dhe i operatorëve të internetit
 • 2012 Lansimi i platformës Kujtesa i kanaleve Sport
 • 2013 Futja e teknologjisë së re të internetit broadband EuroDOCSIS 3.0
 • 2014 Raundi i dytë i blerjeve të kabllorëve lokal televiziv dhe i operatorëve të internetit
 • 2015 Numri i kanaleve televizive arrin në 160.
 • 2016 Zgjerimi i rrjetit në viset rurale (rreth 98% e territorit të Kosovës)

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

 • 0800 400 40 (FALAS)
  038 400 400

 • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33