Pako Fillestare

INTERNET - HDTV - SPORT

Çmimi me kontratë 1 vjeçare 11.99€ për muaj

Optika dedikuar

Prej 20 Mbps - 1 GigaBit !

Çmimi varet nga shpejtësia e zgjedhur

Sport

Liga e Kampionëve

Ekskluzivisht në Kujtesa

TV Digjital

Qindra kanale vendore dhe ndërkombëtare, seriale, dokumentarë, dhe mijëra filma në dispozicionin tuaj!

Internet

Interneti më i shpejtë në Kosovë deri në 1 Gbps dhe për biznese optika e dedikuar 20 deri në 1 Mbps!

HD Sport

Liga e Kampionëve, Liga Evropiane, Bundesliga, Superliga, Copa del Rey, NBA, EuroLiga e shumë të tjera!

RAKETA

10 Shërbime dhe Produkte
të reja nga Kujtesa!

11.99€

Instalimi brenda
24 orëve!

DERI NË

Përkrahje teknike
24 orë, pa ndërpre!

19.99€

Garancion,rikthimi i
parave deri në 15 ditë!

Pako Rezident

Për shtëpi digjitale

Pako Fillestare

Pako Xtra

Pako Elitë

Pako Biznesi

Për ndërmarrje

Pako Standard

Pako Pro

Pako Ultra

Pako Sporti

Për tifozët

Liga e Kampionëve

Liga e Evropës

Bundesliga

Lajmet e fundit

12 Tetor 2018

Qitja kapakun k’saj vere, me super Ofertën nga Kujtesa!

Kujtesa lanson ofertë të dedikuar për Prizren “Katërshe n’kajmak”, e cila mbulon të gjitha nevojat e komunikimit, me një super çmim prej vetëm 11.99 Euro. Me këtë ofertë vijnë 4 shërbime premium: dy resiver HD me mbi 200 kanale televizive ku përfshihen ligat më ekskluzive të Sportit, Modem dhe Internet me shpejtësi deri në 60 […]

12 Tetor 2018

Ligat ekskluzive të sportit vetëm në Kujtesa.

Përveç kanaleve më ekskluzive të televizionit kabllor digjital, Kujtesa ofron llojllojshmëri të kanaleve të cilat plotësojne shijet dhe kërkesat e secilit anëtarë të familjes. Mirëpo, sa I përket ndeshjeve dhe ligave më të rëndësishme, sportin do ta mbani në mend përmes Kujtesës. Përseri, Kujtesa ka sigurar të drejat ekskluzive për transmetimin e ligave më të […]

My kujtesa

Paguaj prej kudo, dhe n'çdo kohë!

Tani të gjitha pagesat mund t'i bëni ONLINE!

KUGO TV-në maje n’xhep!

Kugo TV do ju siguroj qasje në të gjithë platformën televizive të Kujtesa si dhe në librarinë gjigande të filmave, serive dhe dokumentarëve më të fundit me VOD (Video-on-Demand) pa asnjë kosto shtesë!