Optika dedikuar

Prej 20 Mbps - 1 GigaBit !

Çmimi varet nga shpejtësia e zgjedhur

Sports

Champions League

Exclusively on Kujtesa

Digital TV

Hundreds of local and international channels, tv shows, documentaries, and thousands of movies at your disposal!

Internet+

Incredible offers for residential services - 10 Mbps - 20 Mbps - 60 Mbps and for dedicated businesses from 20 up to 500 Mbps!

HD Sports

Hundreds of the top leagues including: The Champions League, Europa League, Bundesliga, Copa del Rey, the NBA, and many more!

RAKETA

10 Shërbime dhe Produkte
të reja nga Kujtesa!

11.99€

Instalimi brenda
24 orëve!

DERI NË

Përkrahje teknike
24 orë, pa ndërpre!

19.99€

Garancion,rikthimi i
parave deri në 15 ditë!

Residential Pack

For the Digital Home

Starter Pack

Xtra Pack

Elite Pack

Business Pack

For Your Enterprise

Standard Pack

Pro Pack

Ultra Pack

Sports Pack

For the Fans

Champions League

Europa League

Bundesliga

Latest news

12 October 2018

Pasurohet platforma e Kujtesës me 26 kanale të reja eksluzive.

Kujtesa, si njëra nga platformat më të suksesshme televizive në Kosovë dhe me kanalet më kualitative, pasuron platformën e saj me kanale të reja. Njëzet e gjashtë (26) kanale të reja televizive nderkombëtare të filmave, argëtimit, sportit, muzikë dhe programeve për të rritur I janë shtuar ofertës televizive të rrjetit kabllor televiziv të Kujtesës. Shtimi […]

12 October 2018

Ligat ekskluzive të sportit vetëm në Kujtesa.

Përveç kanaleve më ekskluzive të televizionit kabllor digjital, Kujtesa ofron llojllojshmëri të kanaleve të cilat plotësojne shijet dhe kërkesat e secilit anëtarë të familjes. Mirëpo, sa I përket ndeshjeve dhe ligave më të rëndësishme, sportin do ta mbani në mend përmes Kujtesës. Përseri, Kujtesa ka sigurar të drejat ekskluzive për transmetimin e ligave më të […]

My kujtesa

Pay on the go, at any time!

COMING SOON...

KUGO TV in your pocket!

KUGO TV delivers instant access to thousands of hit movies, the latest episodes of the top TV shows, and loads of documentaries included with your service at no additional cost!