Kujtesa Sport

Kujtesa Sport, e bën platformën tonë larg më të bujshmen dhe më të mirën pasi defilojnë ligat më ekskluzive sportive në tërë vendin dhe ofron plot 23 kanale sportive të KSport-it dhe Supersportit me mbi 130 kampionate e gara (kampionate, liga, kupa, ngjarje sportive botërore) të sporteve më me nam si: La Liga spanjolle, UEFA Liga e Kampionëve, Europa League, Conference League, Serie A, Coppa Italia, Ligue 1 e Francës, Superliga e Turqisë, e Zvicrës, Belgjikës e Skocisë, Euroliga e Basketbollit dhe NBA, Turnetë prestigjioze të ATP dhe WTA, Formula 1, 2, 3 dhe Moto GP e shumë e shumë sporte tjera.

Në Kujtesa Sport i gjeni edhe kampionatet vendore të futbollit dhe basketbollit: Superliga e Kosovës në Futboll, ndeshjet ndërkombëtare të klubeve Kosovare dhe komplet basketbollin e Kosovës dhe garat e klubeve dhe përfaqësuesëve tonë në FIFA dhe FIBA.

Për të përcjellur terminet e sporit ju mund të klikoni më poshtë:

The official website for European football | UEFA.com

apo për më detajisht:

Fixtures & results | UEFA Europa League 2022/23 | UEFA.com

Fixtures & results | UEFA Champions League 2022/23 | UEFA.com