fbpx

Dedicated Fiber

Sports

Digital TV

Hundreds of local and international channels, tv shows, documentaries, and thousands of movies at your disposal!

Internet

Fastest internet in Kosovo with speed up to 1 Gbps.

HD Sports

Worlds most exclusive sports leagues: La Liga, Champions League, Europa League, Coppa D'Italia and many more!

Residential Bundles

For Your Home

HERO

SUPER HERO

MEGA HERO

Business Deals

For Your Enterprise

Standard Pack

Pro Pack

Ultra Pack

Sport

For the Fans

La Liga

Champions League

Europa League

Coppa D'italia

Latest news

12 October 2018

Pasurohet platforma e Kujtesës me 26 kanale të reja eksluzive.

Kujtesa, si njëra nga platformat më të suksesshme televizive në Kosovë dhe me kanalet më kualitative, pasuron platformën e saj me kanale të reja. Njëzet e gjashtë (26) kanale të reja televizive nderkombëtare të filmave, argëtimit, sportit, muzikë dhe programeve për të rritur I janë shtuar ofertës televizive të rrjetit kabllor televiziv të Kujtesës. Shtimi […]

12 October 2018

Ligat ekskluzive të sportit vetëm në Kujtesa.

Përveç kanaleve më ekskluzive të televizionit kabllor digjital, Kujtesa ofron llojllojshmëri të kanaleve të cilat plotësojne shijet dhe kërkesat e secilit anëtarë të familjes. Mirëpo, sa I përket ndeshjeve dhe ligave më të rëndësishme, sportin do ta mbani në mend përmes Kujtesës. Përseri, Kujtesa ka sigurar të drejat ekskluzive për transmetimin e ligave më të […]

My kujtesa

Pay on the go, at any time!

KUGO TV in your pocket!

Kugo TV will provide you access to the entire Kujtesa TV platform as well as the giant library with the latest VOD (Video-on-Demand) movies, series and documentaries.