Family Pro

Pako Familjare Pro

Pako Familjare Pro ofron deri në 250Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 260+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. Për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 26 Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport, me mbi 40 kanal sportive.

 Ekskluzivisht në Familjare Pro ju mund të ndiqni Big Brother VIP Kosova.

Ofertat për Pako Familjare Pro: 1 Muaj 24.50€, 6 Muaj 149.95 dhe 12 Muaj 269.50€