Basic

Pako Baze | Kujtesa ime, perjetim i ri

Pako Bazë është pako për shtëpitë tuaja, duke ofruar internet me shpëjtësi deri në 50Mbps dhe mbi 150 kanale ekskluzive kombëtare si Alsat M, Klan Kosova dhe shumë kanale të tjera me seriale, filma dhe emisione të ndryshme.

Ekskluzivisht në Pakon Bazë ju mund të ndiqni Ferma VIP

Oferta: 1 Muaj  19.00€, 6 Muaj 114.00€, 12 Muaj 209.00€