fbpx

Kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni me pyetje, komente apo sygjerime për produktet dhe shërbimet tona.

Adresa jonë

Rr. Ukshin Hoti, #33,
Prishtinë, Kosovë

Email adresa

info@kujtesa.comKujtesa tani shtrihet në 98% të territorit të Kosovës!

Vizitoni pikat tone shitëse në çdo qytet të Kosovës, dhe pyetni për ofertat më të reja, pakot apo kampionatet e sportit, në pikën më të afërt tuaj.

 

 

Zgjedhni ndryshimin e cilësisë që ofron vetëm Kujtesa!

svg map

Kujtesa Gjilan

Rr. Medlin Ollbrajt nr.6

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Gjakovë

Rr. Nëna Terezë

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Prizren

Rr. Rrasat e Koshares Nr. 14

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Rahovec

Rr. Mulla Cufa

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Pejë

Rr. Mbretresha Teute

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Therandë

Rr. Brigada 123

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Viti

Rr. Dëshmorët e Vitisë

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Mitrovicë

Rr. Pajazit Boletini

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Vushtrri

Rr. Dëshmorët e Kombit

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Besianë

Rr. Skenderbeu (Xhemajl Mustafa)

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Drenas

Rr. Xhevat Demaku

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Fushë Kosovë

Rr. Nëna Terezë

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Lipjan

Rr. Gjergj Fishta 18

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Prishtinë

Rr. Ukshin Hoti Nr. 33

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Kastriot

Rr. Hasan Prishtina 102

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Ferizaj

Rr. 12 qershor

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00

Kujtesa Shtime

Rr. e Tiranës

Hene - Premte 08:00-20:00

Shtune 08:00-20:00