Faq

Faq

Pyetjet më të shpeshta

Qendra e thirrjeve në numrin pa pagesë 080040040, që është në dispozicion 24/7, apo në email hello@kujtesa.com, në Web Chat apo në Facebook Chat që janë në dispozicion nga ora 08:00-00:00 për klientët tanë në të gjithë vendin.

Pagesa mujore mund të realizohet dhe në pikat e ndryshme pagestare si:

WesternUnion, Moneta, Vllesa, Ria, Posta, Platforma My Kujtesa si dhe lokacionet tona qe mund ti gjeni duke klikuar këtu.

  • Vetëm internet: 14.50€ | 50Mbps
  • Vetëm internet: 17.50€ | 70Mbps
  • Vetëm internet: 21.50€ | 100Mbps

Po, janë 3 pako të shërbimeve për TV:

  • Vetëm DTV Bazë
  • Vetëm DTV Familjare 
  • Vetëm DTV Premium

Platforma Digitalb përfshihet në 3 pakot aktuale *Duo Familjare, *Duo Familjare Pro dhe *Duo Premium Pro por duhet të theksohet që dallimi është se kanali i Top Channel vlen/përfshihet vetëm në pakon *Duo Familjare Pro dhe *Duo Premium Pro.

41 Kanale Sportive përfshihen në pakon *Duo Familjare Pro dhe *Duo Premium Pro ku janë total 26 Liga të ndryshme si : UEFA Champions League | Premier Liga | Bundes Liga |UEFA Europa League |La Liga | League 1 | French League| Coppa Italia | Uefa Europa Conference League | BFL Germany Cup | Swiss Super League | Turkish Super League | Super League of Kosovo Football | Formula 1 | Moto GP | NBA | Turkish Airlines Euroleague| Lega Basket Series A | Turkish Super League Basketball | Kosovo Basketball Super League | Unique League | Wimbledon | WTA GrandSlam Tennis | One Championship | Judo Championship.
 
Në pakon Duo Familjare përfshihen 3 Kanale Sportive: Super League of Kosovo Football | Kosovo Basketball Super League.

Big Brother VIP Kosova mundeni me ndjekë në dy pakot PRO: Pako Premium dhe Pako Familjare. Kanalet BigBrotherVIP 1 dhe BigBrotherVIP2 ndodhen në numrat rendorë 25 dhe 26.

Nëse kontrata është 6 apo 12 mujore kyçja dhe paisjet vijnë gratis në shërbimin e klientit ndërsa në momentin që ndërprehet kontrata paisjet duhet të kthehen në Kujtesa.

Klientet që bëjnë kontratë mujore duhet të paguajnë paisjet dhe në rast të mos pagesës së shërbimit paisjet nuk kthehen në Kujtesa.

Kemi 3 Pako që përmbajnë nga 2 resivera me çmimin aktual të pakos:
Pako Duo Familjare – RCV 2 Bazë
Pako Duo Familjare Pro – RCV 2 Bazë

Pako Duo Premium Pro – RCV 2 Familjare

Ju lutem të kontaktoni qendrën e thirrjeve në 080040040 dhe ata ju njoftojnë si të bëhet azhurnimi ose rregullimi i kanaleve nëpërmjet skenimit dhe autosearch.