Pako Full

Pako Full ofron deri në 500Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 290+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. E për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 40+ Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport.

Ekskluzivisht në Pakon FULL ju mund të ndiqni Ferma VIP dhe Big Brother Albania.

Ofera: 1 Muaj 34.50€ 29.50€