Pako Premium Pro

Pako Premium Pro

Pako Premium Pro ofron deri në 500Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 280+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. E për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë mbi 40 kanal sportive.

Ekskluzivisht në Premium Pro ju mund të ndiqni Ferma VIP.

Ofera: 1 Muaj 29.50€, 6 Muaj 179.95 dhe 12 Muaj 324.50€