Pako Familjare

Pako Familjare

Pako Familjare është pako e kompletuar për të gjithë Familjen, e cila ofron deri në 150Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 240 kanale ekskluzive kombëtare dhe ndërkombëtare, me filma, serialet dhe emisionet më të shikuara. Po ashtu, ofron edhe 3 Ligat Kombetare më të shikuara të Sportit në Kujtesa.

Ekskluzivisht në Pakon Familjare ju mund të ndiqni Ferma VIP.

Oferta: 1 Muaj 21.00€, 6 Muaj 126.00€, 12 Muaj 231.00€