Super ofertë

kujtesaDco

Nga sot, Kujtesa vjen me super ofertë për të gjithë klientët me pako speciale.

Pakoja më atraktive në treg, Premium Pro me 300+ kanale të ndryshme, me shumë kanale sportive dhe me Digitalb, Top Channel, Top News, Explorer, DigiGold, Bang Bang dhe tani me pajisjen e dytë Falas, prej sot vetëm  29.50 EUR. Paguaj Pakon Premium Pro 29.50EUR dhe përfito të gjitha kanalet e e Pakos Familjare, dhe merr pajisjen e dytë Falas.

Kujtesa ka edhe më shumë, super oferta vazhdon edhe në Pakon Familjare Pro, me 250+kanale, 13 kanale të Sportit, të gjitha kanalet Turke, Digitalb me vetëm 24.50 EUR, merr  pajisjen e dytë Falas. Merr Pakon Familjare 21.00 EUR dhe përfito të gjitha kanalet e Pakos Bazë, gjithashtu pajisja e dytë Falas.

Super oferta nga sot, pakot Familjare, Familjare Pro dhe Premium Pro janë të gjitha me pajisjen e dytë Falas dhe me kanale shtesë.

Super ofertë, me Super kanale dhe pajisje Falas.

Vetëm në Kujtesa.

Vizitoni pikat e shitjes së Kujteses dhe telefono në 080040040 për çdo informatë.

Kujtesa jote, Përjetimi i ri.