N’ligë t’veten!

kujtesaDco

KUJTESA një nga kompanitë më të para në Kosovë edhe këtë vit sjellë ligat më të mëdha dhe më të shikuara në mbarë botën ku do të keni mundësinë që t’i ndjekni në shtepite tuaja. Me mbi 300 kanale televizive ku 41 prej tyre janë kanale sportive.

Pas një pushimi të sezonit veror në shumicën e ligave, KUJTESA do të sjellë emocione të forta përmes ekranit në shtëpitë tuaja me transmetimin e Ligës së Kampionëve, La Liga, Premier Liga, Ligue 1 etj, tani duke u bërë pjesë e pandashme e çdo familje kosovare.
Për adhuruesit e basketbollit nuk do të mungojnë ngjarjet e ligave si: ArtMotion Superliga, NBA, Euroliga dhe Superliga e Femrave me përballje mes tyre.
Kujtesa ka menduar edhe për adhuruesit e sporteve të cilat sjellin adrenalinë edhe tek shikuesi përmes Fomula 1, Moto 1, Moto 2 dhe Moto 3.
Zhurma të cilën e përcjellin mjetet bëjnë që shikuesit ta ndjenje live Pisten Sportive.
Informohuni për ngjarjet më të fundit dhe ndiqni ndeshjet më interesante gjatë gjithë sezonit sportivë në të gjitha ligat.
Duke vizituar pikat tona shitëse merr #Kujtesa ne shtepinë tënde.

N’Ligë t’veten, n’shpi t’veten.
Mos ma prek digitronin.