Për shtëpi

PAKO KUJTESA

Pakot e shërbimeve

Kujtesa për shtëpi ofron shërbime të internetit dhe të platformës televizive për klintet e saj. Duke pas në dispozicion tri pako të ndryshmeëë që klientët të kenë mundesi përzgjedhje varësisht nga preferencat që ata kanë.

Pako Pro: ofron deri në 500Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 280+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. E për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 26 Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport, me mbi 40 kanal sportive.

Pako Ultra: është pako e kompletuar për të gjithë Familjen, e cila ofron deri në 250Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 220 kanale ekskluzive kombëtare dhe ndërkombëtare, me filma, serialet dhe emisionet më të shikuara. Po ashtu, ofron edhe 3 Ligat Kombetare më të shikuara të Sportit në Kujtesa, ku po ashtu bën pjesë edhe kanalet e DigitAlb.

Pako Plus: është pako për shtëpitë tuaja, duke ofruar internet me shpëjtësi deri në 150Mbps dhe mbi 170 kanale ekskluzive kombëtare si Alsat M, Klan Kosova, Klan TV, TV Dukagjini dhe shumë kanale të tjera me seriale, filma dhe emisione të ndryshme.

Po ashtu, Kujtesa ofron mundesi dhe oferta të ndryshme për pagesa në kohëzgjatje 1 mujore, 6 mujore dhe 1 vjeçare, ku njëkohësisht mund të ofrohen edhe zbritje të ndryshme.

Kujtesa ofron të ardhmën e teknologjisë, me cilësi të pamposhtun të produkteve dhe shërbimeve.
Platforma më e fortë në treg me internetin më të shpejtë për shtëpinë apo biznesin tuaj, me platformën më të gjerë televizive.

Në Kosovë apo rajon, me Kujtesën s’gabon!

bone oferten për veti

Plani i shërbimeve

Pako Ultra
Internet + TV + sport
24.50$
në muaj
  • Internet deri në 250Mbps
  • Resiver me 220 + TV Kanale
  • Liga Sportive Ekskluzive