Residents

PAKO KUJTESA

Pakot e shërbimeve

Kujtesa për shtëpi ofron shërbime të internetit dhe të platformës televizive për klintet e saj. Duke pas në dispozicion tri pako të ndryshmeëë që klientët të kenë mundesi përzgjedhje varësisht nga preferencat që ata kanë.

Pako Premium Pro: ofron deri në 500Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 270+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. E për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 26 Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport, me mbi 40 kanal sportive. Ekskluzivisht në Premium Pro ju mund të ndiqni Big Brother VIP Kosova.

Pako Familjare Pro: ofron deri në 250Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 260+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. Për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 26 Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport, me mbi 40 kanal sportive.  Ekskluzivisht në Familjare Pro ju mund të ndiqni Big Brother VIP Kosova.

Pako Familjare: është pako e kompletuar për të gjithë Familjen, e cila ofron deri në 150Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 220 kanale ekskluzive kombëtare dhe ndërkombëtare, me filma, serialet dhe emisionet më të shikuara. Po ashtu, ofron edhe 3 Ligat Kombetare më të shikuara të Sportit në Kujtesa.

Pako Bazë: është pako për shtëpitë tuaja, duke ofruar internet me shpëjtësi deri në 50Mbps dhe mbi 100 kanale ekskluzive kombëtare si Alsat M, Klan Kosova, Klan TV, TV Dukagjini dhe shumë kanale të tjera me seriale, filma dhe emisione të ndryshme.

Po ashtu, Kujtesa ofron mundesi dhe oferta të ndryshme për pagesa në kohëzgjatje 1 mujore, 6 mujore dhe 1 vjeçare, ku njëkohësisht mund të ofrohen edhe zbritje të ndryshme.

Kujtesa ofron të ardhmën e teknologjisë, me cilësi të pamposhtun të produkteve dhe shërbimeve.
The strongest platform on the market with the fastest internet for your home or business, with the widest TV platform.

Në Kosovë apo rajon, me Kujtesën s’gabon!

take the offer

Services plan

Premium Pro
Internet + TV + SPort
29.50
per month
 • Internet up to 500Mbps
 • Resiver me 270+ Kanale
 • Resiver Falas të Pakos Familjare
 • 26 Sports League | 41 Channels
 • Big Brother VIP Kosova
Pako Familjare
Internet + TV + sport
21.00
per month
 • Internet up to 150Mbps
 • Resiver me 220+ Kanale

  Connect

  Please, fill the information below and one of our agents will contact you as soon as possible.