Ofertat e fundit

Oferta të jashtëzakonshme me çmime të lira

3 Lajmi - Pako
2 (5)
3 (3)
4 (1)
5
6

Shfleto më shumë oferta të jashtëzakonshme nga Kujtesa për biznesin apo familjen tuaj. Përfito shërbimet më të mira në treg me çmime konkurruese!

Pakoja më e mirë për shtepinë tuaj

Pako me kontratë 1 vjeqare

Marrësi HD falaslaptop_PNG5931-300x227

Wirelesë modem falas

Internet 10 Mb/s

Mbeshtetje 24 orë

home01_play

Buletini mujor nga Kujtesa ju sjell një pasqyrë me dokumentarë, filma, sport, dhe emisione të tjera që nuk bën ti humbisni gjatë katër javëve të ardhshme!

Na kontaktoni +381 38 400 400
Dergoni Email info@kujtesa.com
Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33