Sport

Kujtesa mban të drejtat ekskluzive për Kosovë për garat sportive më elite në Evropë – Liga e Kampionëve, Liga e Evropës, Superliga Turke.

Liga e Kampionëve

Liga më e shikuar vjetore, e klubeve më të suksesshme të futbollit në Evropë. Ligën e Kampionëve si dhe shumë tjera mund t'i gjeni vetëm në platformën K-SPORT me KUJTESA!

Bundesliga

Niveli më i lartë i futbollit Gjerman, Bundesliga është liga kryesore e futbollit në Gjermani. Bundesliga ka numrin më të madh të spektatorëve në stadiume në botë. Bundesligën si dhe shumë tjera mund t'i gjeni vetëm në platformën K-SPORT me KUJTESA!

Liga e Evropës

Liga e Evropës është garë e futbollit e organizuar nga UEFA që nga 1971, dhe njihet si gara e dytë më e rëndësishme për klubet evropiane, pas Ligës së Kampionëve. Ligën e Evropës si dhe shumë tjera mund t'i gjeni vetëm në platformën K-SPORT me KUJTESA!

Copa Del Rey

Copa del Rey (ose Kupa e Mbretit) është një garë vjetore e klubeve të futbollit spanjoll. Zakonisht, fituesi i Copa del Rey shkon në UEFA Ligën e Evropës, nëse nuk kualifikohet për Ligën e Kampioneve. Copa del Rey si dhe shumë tjera mund t'i gjeni vetëm në platformën K-SPORT me KUJTESA!

Super Liga Turke

Super Liga është ligë profesionale turke për klubet e shoqatës së futbollit të ligës turke dhe drejtohet nga Federata Turke e Futbollit. Super Ligën si dhe shumë tjera mund t'i gjeni vetëm në platformën K-SPORT me KUJTESA!