Premium Pro

Pako Premium Pro

Pako Premium Pro ofron deri në 500Mbps shpejtësi të internetit dhe mbi 270+ kanale të reja kombëtare e ndërkombëtare, me filmat më të fundit, emisione dhe seriale pa fund dhe platformën e kanaleve Turke. E për Sport dashësit tanë, tani mund të shikojnë 26 Ligat më ekskluzive të Sportit ndërkombëtar në Kujtesa Sport, me mbi 40 kanal sportive.

Ekskluzive në Pakon Premium Pro do të bëhet transmetimi i Big Brother VIP Kosova.

Oferat për Pako Premium Pro: 1 Muaj 29.50€, 6 Muaj 179.95 dhe 12 Muaj 324.50€