Basic

Pako Baze | Kujtesa ime, perjetim i ri

Pako Bazë është pako për shtëpitë tuaja, duke ofruar internet me shpëjtësi deri në 50Mbps dhe mbi 100 kanale ekskluzive kombëtare si Alsat M, Klan Kosova, Klan TV, TV Dukagjini dhe shumë kanale të tjera me seriale, filma dhe emisione të ndryshme.

Ofertat për Pako Bazë: 1 Muaj  19.00€, 6 Muaj 114.00€, 12 Muaj 209.00€