Scroll down
Article Image

Ti je një Luledielli

Për të ndihmuar dhe mbështetur fëmijët dhe për të përmirësuar kushtet në të cilat ata trajtohen,KUJTESA ka mbështetur fushatën “TI JE NJË LULEDIELLI”, duke blerë 739 bluza për të gjithë të punësuarit dhe klientët e saj, kështu duke përmbyllur fushatën në Republikën e Kosovës. Kjo fushatë ka për synim t’u dalë në ndihmë fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, leukemi dhe kancer. 15 mijë euro, të cilat janë 100% donacion, do të përdoren për të blerë pajisjen në repartin e onkohematologjisë në QKUK!

Article Image Article Image Article Image
"TI JE NJË LULEDIELLI"

Kujtesa mbeshtetë dhe përmbyllë fushatën humanitare "TI JE NJË LULEDIELLI🌻" në Republikën e Kosovës🇽🇰, dedikuar fëmijëve të cilët jane shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të Hemato-Onkologjisë të Klinikës së Pediatrisë në “Qendrën Klinike Universitare te Kosovës".Duke blerë 739 maica, gjithsej 15 mijë euro u mblodhën si fond që ka bërë të mundur blerjën e pajisjeve të reja në spitalin QKUK.👕👚Kujtesa gjithmonë do të jetë në përkrahje te kauzave që ndihmojnë dhe ofrojnë më të mirën për fëmijët e Kosovës!

Posted by Kujtesa on E hënë, 11 Qershor 2018

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33