Scroll down
Article Image

Samiti digjital për Ballkanin e radhit Kujtesën te liderët e rajonit

Kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor, dhe me ministrat për agjendën digjitale, janë ftuar të marrin pjesë në Samitin e parë digjital që do të mbahet në Shkup më 18 dhe 19 prill.

Përveç përfaqësuesve të qeverisë së vendeve të Ballkanit, në këtë samit do të marrë pjesë edhe Kujtesa në mes të zyrtarëve të Komisionit Evropian, Këshillit Regjional për Bashkëpunim dhe përfaqësues nga industria e IT-së.

Ky samit do të mbahet me qëllim të prodhimi të rezultateve kur bëhet fjalë për platformën digjitale për shkëmbim idesh dhe propozimesh.

Article Image Article Image Article Image

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33