Pakot Rezidenciale

Me pakot rezidenciale të Kujtesës ju merrni internet me shpejtësi të hatashme deri në 500Mbps, si dhe qasje në kanalet më të mirënjohura vendore e ndërkombëtare, dhe në librarinë tonë gjigande të filmave e serive, dhe ligat më të shikuara sportive në botë.

Pako 11.99€

Ideale për çdo shtëpi!

Pako e cila përmbushë të gjitha kërkesat tuaja bazike, ku përfshihet internet i shpejtë, kanale televizive, sportive dhe wireless modem.


 • INTERNET DERI NË 250 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD

Pako 14.99€

Ideale për çdo shtëpi!

Pako që përmbushë nevojat bazike dhe më shumë, ku përfshihet internet me super shpejtësi, wirelessmodem, kanale televizive, sportive, 4 numra të Z-Mobile dhe argëtim permes kanaleve të reja prestigjioze amerikane Cinemax 1 & 2


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2

Raketa FOL 19.99€

Ideale për komunikim pa limit!

Shërbime të cilat kanë fokus në telefoni, mirëpo në të përfshihen edhe shumë shërbime tjera, produkte të reja nga Kujtesa


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2
 • KUGO TV
 • 4X NR Z Mobile, 1 NR POSTPAID: 5GB INT
 • + 500 Min + 500 SMS + 3X 5€ Mbushje

Raketa GO 19.99€

Ideale për film-dashësit!

Për të gjithë film-dashësit kjo pako është e dedikuar për filmat dhe dokumentarët më të ri të plaformës HBO dhe KUGO TV


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • HBO 1 & 2 & 3 + CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV

Raketa E SHPEJTË 19.99€

Ideale për ata që adhurojnë shpejtësinë!

Internet me shpejtësi marramendëse deri në 1 GBPS, e cila për herë të parë ofrohet për çdo shtëpi,dhe argëtim përmes 180 kanaleve televizive dhe produkteve të reja, pa limit!


 • INTERNET DERI NË 1 GBPS
 • WIRELESS MODEM
 • PËRFORCUES PËR WI-FI
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV

Raketa PREMIUM 24.99€

10 shërbime & produkte të reja nga Kujtesa, të gjitha në një Pako!

Pako e ëndërrave dhe argëtimit të pa fund, e cila përfshinë të gjitha produktet më të reja nga Kujtesa, që mbulojnë çdo nevojë te komunikimit.


 • INTERNET DERI NË 1 GBPS
 • WIRELESS MODEM
 • PËRFORCUES PËR WI-FI
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • HBO 1 & 2 & 3 + CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV
 • 4X NR Z Mobile, 1 NR POSTPAID: 5GB INT + 500 Min
 • + 500 SMS + 3X 5€ Mbushje

Pako Interneti

Kujtesa ofron shërbime të internetit me shpejtësi 100 Mbps, 250 Mbps apo 500 Mbps. Wireless Modemi ofrohet falas për të gjithë klientët.

100 Mbps 9.99€

250 Mbps 10.99€

500 Mbps 13.99€

Pakot e Televizionit

Me pakot tona të televizionit you përfitoni maksimalisht nga programet tona të zgjedhura, me çmim të hatashëm, dhe pa patur nevojë të blini internet nga Kujtesa.

HDTV 9.99€

HDTV & Sport 10.99€

Lista e kanaleve televizive