Scroll down
Shërbimet e internetit Image

Shërbimet e
internetit

Kujtesa ofron shërbime të internetit me shpejtësi 10 Mbit/s, 20 Mbit/s apo 60 Mbit/s. Wireless Modemi ofrohet falas për të gjithë klientët që nënshkruajnë kontratë njëvjeçare. Përkrahja teknike dhe shërbimi për konsumatorë përfshihet falas përmes numrit 0800 22 559 dhe funksionon me orar 24/7.

Pakot

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33