fbpx

Ofertë speciale me Çmim Kampion!

11 Shtator 2018

Për të gjithë e apasionuarit pas sportit dhe emocioneve, Kujtesa vie me ofertë speciale me Çmim Kampion!

Për vetëm 9.99€ mund të shikohen të gjitha derbit në: Champions League, UEFA Europa League, Bundesliga, Eurosport, Superliga Turke, Euro League, NBA dhe Moto GP.

Në po këtë çmim poashtu përfshihen edhe 50 kanale të tjera të ndryshme, 37 kombëtare dhe 17 kanale ndërkombëtare.

Kjo ofertë është e limituar, prandaj nxitoni ti vizioni pikat e shitjes të Kujtesa dhe të informoheni mbi ofertën speciale apo edhe për pakot e tjera të cilat ofrohen.