fbpx

Kujtesa sjellë edhe 5 kanale të reja, ndër më të njohurat ndërkombëtarisht për muzikë

11 Shtator 2018


Një lajm i mirë për të gjithë adhuruesit e muzikës dhe abonuesit e platformës kabllore Kujtesa.

Ashtu si edhe është premtuar se do të ketë vazhdimisht risi dhe kanale të reja, Kujtesa ka mbajtur fjalën dhe për një periudhë të shkurtër kohore kanë arritur të sjellin një mori kanalesh të reja për abonuesit.

Kësaj herë Kujtesa sjellë 5 kanale të reja kryesisht muzikore të cilat janë të njohura ndërkombëtarisht dhe ndër më të preferuarat në të gjithë botën.

Bëhet fjalë për kanalet: MTV, MTV Hits, MTV Rocks, VH-1, VH-1 Classic të cilat mund t’i gjeni të renditura si më poshtë:

  • 118 MTV
  • 119 MTV Hits
  • 120 MTV Rocks
  • 121 VH-1
  • 122 VH-1 Classis

Kujtesa u ofron konsumatorëve shërbime që e bëjnë përvojën e tyre të paharrueshme, kështu që për abonuesit do të ketë gjithmonë risi sepse që ata të jenë të kënaqur është parimi kryesor i kompanisë.