fbpx

Kujtesa sjell tri kanale të reja shtesë në platformën kabllore

11 Shtator 2018


Kujtesa u ofron konsumatorëve shërbime që e bëjnë përvojën e tyre të paharrueshme duke ndikuar kështu edhe në mënyrën e jetesës, punës, mësimit dhe argëtimit.

Së fundmi Kujtesa ka sjellë tri kanale të reja për shikuesit, plot me emisione, seriale dhe filma.

Fox Broadcasting Company është një rrjet televiziv amerikan i transmetimeve televizive që është një pronë kryesore e Fox Entertainment Group si dhe degë e 21 Century Fox.

Fox Life është një rrjet televiziv që transmetohet në Amerikën Latine, Evropë, Azia Juglindore dhe Japoni. Programet bazë përfshijnë seri të shumta televizive dhe filma me tema sociale, ndër të tjera përfshin edhe disa programe origjinale në rajone të caktuara.

Ndërsa programet bazë të Fox Crime përfshijnë seriale të shumta dhe filma të lidhura me botën e krimit, hetimin dhe policinë.

Kujtesa do të vazhdojë të sjellë risi dhe kanale të reja vazhdimisht me qëllim të plotësimit të kërkesave dhe nevojave të konsumatorëve, sepse ata janë pika kryesore e kompanisë.