Scroll down
Article Image

Kujtesa sjell edhe përplot 3 vite të tjera Ligën e Kampionëve si dhe Ligën e Evropës.

Për të gjithë adhuruesit e futbollit në Kosovë, Kujtesa sjell edhe përplot 3 vite të tjera Ligën e Kampionëve si dhe Ligën e Evropës.

Article Image

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33