Residential Packs

The Residential packs provide you with blazing fast internet speeds up to 500 Mbps, as well as access to the most popular local and international channels, our giant movie and TV shows library, and all the most popular sports leagues in the world.

Pako 11.99€

Ideale për çdo shtëpi!

Pako e cila përmbushë të gjitha kërkesat tuaja bazike, ku përfshihet internet i shpejtë, kanale televizive, sportive dhe wireless modem.


 • INTERNET DERI NË 250 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD

Pako 14.99€

Ideale për çdo shtëpi!

Pako që përmbushë nevojat bazike dhe më shumë, ku përfshihet internet me super shpejtësi, wirelessmodem, kanale televizive, sportive, 4 numra të Z-Mobile dhe argëtim permes kanaleve të reja prestigjioze amerikane Cinemax 1 & 2


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2
 • 4 Numra të Z Mobile me 5€ mbushje

Raketa FOL 19.99€

Ideale për komunikim pa limit!

Shërbime të cilat kanë fokus në telefoni, mirëpo në të përfshihen edhe shumë shërbime tjera, produkte të reja nga Kujtesa


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2
 • KUGO TV
 • 4X NR Z Mobile, 1 NR POSTPAID: 5GB INT
 • + 500 Min + 500 SMS + 3X 5€ Mbushje
 • GJIRAFAVIDEO

Raketa GO 19.99€

Ideale për film-dashësit!

Për të gjithë film-dashësit kjo pako është e dedikuar për filmat dhe dokumentarët më të ri të plaformës HBO dhe KUGO TV


 • INTERNET DERI NË 500 MBPS
 • WIRELESS MODEM
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • HBO GO APP + HBO 1 & 2 & 3 + CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV
 • GOOGLE CHROME CAST
 • GJIRAFAVIDEO

Raketa E SHPEJTË 19.99€

Ideale për ata që adhurojnë shpejtësinë!

Internet me shpejtësi marramendëse deri në 1 GBPS, e cila për herë të parë ofrohet për çdo shtëpi,dhe argëtim përmes 180 kanaleve televizive dhe produkteve të reja, pa limit!


 • INTERNET DERI NË 1 GBPS
 • WIRELESS MODEM
 • PËRFORCUES PËR WI-FI
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV
 • GJIRAFAVIDEO

Raketa PREMIUM 24.99€

10 shërbime & produkte të reja nga Kujtesa, të gjitha në një Pako!

Pako e ëndërrave dhe argëtimit të pa fund, e cila përfshinë të gjitha produktet më të reja nga Kujtesa, që mbulojnë çdo nevojë te komunikimit.


 • INTERNET DERI NË 1 GBPS
 • WIRELESS MODEM
 • PËRFORCUES PËR WI-FI
 • 2X RESIVER ME 180+ TV KANALE
 • +SPORT HD
 • HBO GO APP + HBO 1 & 2 & 3 + CINEMAXX 1 & 2 TV
 • KUGO TV
 • GOOGLE CHROME CAST
 • 4X NR Z Mobile, 1 NR POSTPAID: 5GB INT + 500 Min
 • + 500 SMS + 3X 5€ Mbushje
 • GJIRAFAVIDEO

Internet Packs

Kujtesa offers different services with speeds up to 60 Mbit/s, 250 Mbit/s or 500 Mbit/s. The Wireless Modem is given freely with any purchase.

60 Mbps 10.00€

250 Mbps 16.00€

500 Mbps 18.00€

Single TV Packs

With our single TV packs you get the best of our television programs at the best possible price, without need needing to purchase Kujtesa internet.

HDTV 10.00€

Second Unit 5.00€

HDTV & Sport 16.00€

Second Unit 8.00€

Lista e kanaleve televizive