fbpx

Edhe 3 vite të tjera të Ligës së Kampionëve

10 Shtator 2018

Për të gjithë adhuruesit e futbollit në Kosovë, Kujtesa sjell edhe përplot 3 vite të tjera Ligën e Kampionëve si dhe Ligën e Evropës.