Scroll down
Bussinesses Image

Fuqizoje biznesin me
shërbimet më unike

 • Pako 1

  20 MBps

  14.99€

 • Pako 2

  40 MBps
  TV/Sport/HD

  19.99€

 • Pako 3

  60 MBps
  TV/Sport/HD

  24.99€

Optika / e dedikuar

20 - 300 MBps

business@kujtesa.com

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

 • 0800 400 40 (FALAS)
  038 400 400

 • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33