Scroll down
Page Image

Bizneset e mëdha

Shërbimet e kombinuara për biznese ofrohen përmes pakove specifike sipas nevojave të klientëve dhe përfshijnë shërbimet e internetit dhe shërbimet e televizionit digjital.

Kujtesa ju mundëson që të keni Internetin me shpejtësinë e dëshiruar, si dhe kanalet televizive. Gjithashtu kanalet sportive jane opcionale.

Shërbimet e telefonisë fikse poashtu mund të pëfshihen në shërbimet e kombinuara.

Kontakto me departament te biznesit për më shumë informata në 038400444 ose business@kujtesa.com

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33