Scroll down
Page Image

kutizë e
trent

Z Mobile dhe Kujtesa si ofruesi udhëheqës i TV kabllorit dhe i shërbimeve të internetit broadband në Kosovë, ju sjellin produktin ma të trent “KUTIZË”.

Platforma KUTIZË, ju ofron shërbimet e kombinuara për biznesin tuaj me çmimet më atraktive në vend, përmes pakove specifike ku janë të perfshira Telefonia mobile, Interneti dhe TV Digjital.

Me pakot e kombinuara për biznesin tuaj ju mund të merrni:

  • 10 numra mobil (minimum 1 numër postpaid dhe 9 të tjerë prepaid) me komunikim FALAS mes vete,
  • Çdo numër POSTPAID përfshinë minuta/sms kombëtar dhe internet super të shpejt 4G.
  • Internet + WI-FI Router me shpejtësi deri në 60Mbps,
  • Televizion digjital: Premium HD.

Zgjedhni pakon që i përshtatet më shumë nevojave tuaja:

Page Image

*Nënshkruani kontratë 12 deri 24 muaj

Merrni pakon më të trent për biznesin tuaj duke telefonuar:
045 610-610/038 400-444

Abonohu

Abonohu dhe përfito nga ofertat ekskluzive!

  • 0800 400 40 (FALAS)
    038 400 400

  • Adresa jonë Rr. Ukshin Hoti, #33