Pakot e Biznesit

Kujtesa për Biznese ofron fjalën e fundit të teknologjisë me shërbime të shpejta dhe të besueshme. Gjeni shërbimet që i përshtaten madhësisë suaj të biznesit dhe nevojave të biznesit tuaj. Fuqizo biznesin tuaj me shpejtësi marramendëse deri në 1 GigaBit!

Standard

Për biznese të establuara apo të sapo filluara (start-ups), ne kemi produktet që ndihmojnë biznesin tënd të lëvizë në drejtimin e duhur. Shërbimet e telefonisë fikse dhe kanalet sportive janë opsionale. Pakot gjithashtu përfshijnë koleksionin tonë masiv të serialeve, filmave argetues dhe dokumentarë, kanaleve muzikore si dhe platformën e sportit K-Sport.

60 Mbps 180+ tv 40+ hd

Çmimi me kontratë 1 vjeçare 14.99€ për muaj

Pro

Pako që ofron fleksibilitetin për t’u përshtatur me rritjen tuaj, me shërbime të zgjedhura për kompaninë tuaj. Shërbimet e telefonisë fikse dhe kanalet sportive janë opsionale. Pakot gjithashtu përfshijnë koleksionin tonë masiv të serialeve, filmave argetues dhe dokumentarë, kanaleve muzikore si dhe platformën e sportit K-Sport.

250 Mbps 180+ tv 40+ hd

Çmimi me kontratë 1 vjeçare 19.99€ për muaj

Ultra

Pako që i përshtatet të gjitha sfidave të komunikimit me të cilat ballafaqohet biznesi juaj. Shërbimet e telefonisë fikse dhe kanalet sportive janë opsionale. Pakot gjithashtu përfshijnë koleksionin tonë masiv të serialeve, filmave argetues dhe dokumentarë, kanaleve muzikore si dhe platformën e sportit K-Sport.

500 Mbps 180+ tv 40+ hd

Çmimi me kontratë 1 vjeçare 24.99€ për muaj

Kutizë

Platforma KUTIZË ju ofron shërbimet e kombinuara për biznesin tuaj, me çmimet më atraktive në vend, përmes pakove specifike ku janë të perfshira Telefonia mobile, Interneti dhe HDTV. Platforma Kutizë gjithashtu perfshin koleksionin tonë masiv të serive, filmave argetues dhe dokumentarë, kanaleve muzikore si dhe platformën e sportit K-Sport.

500 Mbps 180+ tv 40+ hd

Çmimi me kontratë 1 vjeçare 14.99€ për muaj

Optika e dedikuar

Shpejtësia dhe siguria e komunikimit janë vendimtare në biznes sot. Zgjidhjet tona të internetit ofrojnë një gamë të gjerë funksionaliteti. Me optikë të dedikuar, ju merrni atë që ju nevojitet. Optika e dedikuar gjithashtu përfshin koleksionin tonë masiv të serialeve, filmave argetues dhe dokumentarë, kanaleve muzikore si dhe platformën e sportit K-Sport.

20 - 1000 Mbps 180+ tv 40+ hd

Çmimi varet nga shpejtësia e zgjedhur