Televizioni digjital

Kujtesa ofron shërbime të televizionit digjital përmes platformës digjitale me mbi 125 kanale televizive përfshirë edhe kanalet HD. Në platformën digjitale Kujtesa përfshin kanale informative, argëtuese, muzikore, kanale për filma, kanale për dokumentarë, kanale për të rritur dhe kanale për sport.

Platforma digjitale Kujtesa përfshin kanalet nacionale të Kosovës, kanalet lokale të Kosovës, kanale të përzgjedhura nga Shqipëria dhe Maqedonia, kanale të përzgjedhura ndërkombtare, kanalet ndërkombtare sportive Eurosport 1 dhe Eurosport 2 si dhe kanalet ekskluzive sportive: K-Sport 1 HD, K-Sport 2 HD, K-Sport 3 HD dhe K-Sport 4 HD.

TV-300x200-1

Perfitoni nga ofertat e jashtezakonshme në Kujtesa duke na thirrur FALAS ne 0800 22 559 apo duke na kontaktuar ne uebsajt.