Shërbimet e internetit

Kujtesa ofron shërbime të internetit me shpejtësi 10 Mbit/s, 20 Mbit/s apo 60 Mbit/s. Wireless Modemi ofrohet falas për të gjithë klientët që nënshkruajnë kontratë njëvjeçare. Përkrahja teknike dhe shërbimi për konsumatorë përfshihet falas përmes numrit 0800 22 559 dhe funksionon me orar 24/7.

Sherbimeteinternetit (1)

Perfitoni nga ofertat e jashtezakonshme në Kujtesa duke na thirrur FALAS ne 0800 22 559 apo duke na kontaktuar ne uebsajt.