Shërbimet e internetit

Kujtesa ofron shërbime të televizionit digjital përmes platformës digjitale me mbi 125 kanale televizive përfshirë edhe kanalet HD. Në platformën digjitale Kujtesa përfshin kanale informative, argëtuese, muzikore, kanale për filma, kanale për dokumentarë, kanale për të rritur dhe kanale për sport.

Platforma digjitale Kujtesa përfshin kanalet nacionale të Kosovës, kanalet lokale të Kosovës, kanale të përzgjedhura nga Shqipëria dhe Maqedonia, kanale të përzgjedhura ndërkombtare, kanalet ndërkombtare sportive Eurosport 1 dhe Eurosport 2 si dhe kanalet ekskluzive sportive: K-Sport 1 HD, K-Sport 2 HD, K-Sport 3 HD dhe K-Sport 4 HD.

Sherbimeteinternetit (1)

Zgjedh pakon e duhur për ty

sprint

Internet Sprint

2

Internet Bonus

3

Internet Smart