Pako Internet Sprint përfshin Internetin me shpejtësi 10 Mbit/s.

  • Interneti me shpejtësi 10 Mbit/s
  • Wireless Modemi falas
  • Përkrahja teknike dhe shërbimi për konsumatorë 24/7
sprint

Perfitoni nga kjo oferte e jashtezakonshme duke na thirrur FALAS ne 0800 22 559 apo duke na kontaktuar ne uebsajt.