Pako HDTV përfshin kanalet nacionale të Kosovës, kanalet lokale të Kosovës, kanale të përzgjedhura nga Shqipëria dhe Maqedonia dhe kanale të përzgjedhura ndërkombtare. Kjo pako përfshin kanale informative, argëtuese, muzikore, kanale për filma, kanale për dokumentarë, kanale për të rritur.

  • Të gjitha kanalet televizive përveq kanaleve Sport
  • 120+ kanale televizive
  • 12+ kanale televizive HD
  • Marrësi HD falas
  • Përkrahja teknike dhe shërbimi për konsumatorë 24/7
hdtv-300x265

Perfitoni nga kjo oferte e jashtezakonshme duke na thirrur FALAS ne 0800 22 559 apo duke na kontaktuar ne uebsajt.