Pako HDMAX përfshin kanalet nacionale të Kosovës, kanalet lokale të Kosovës, kanale të përzgjedhura nga Shqipëria dhe Maqedonia, kanale të përzgjedhura ndërkombtare dhe kanalet Sport. Kjo pako përfshin kanale informative, argëtuese, muzikore, kanale për filma, kanale për dokumentarë, kanale për të rritur, kanalet Kujtesa Sport dhe Eurosport.

  • 125+ kanale televizive
  • 16+ kanale televizive HD
  • 7 kanale sportive Kujtesa Sport dhe Eurosport
  • 4 kanale sportive Kujtesa Sport HD
  • Marrësi HD falas
  • Përkrahja teknike dhe shërbimi për konsumatorë 24/7
HDMAX-300x265

Perfitoni nga kjo oferte e jashtezakonshme duke na thirrur FALAS ne 0800 22 559 apo duke na kontaktuar ne uebsajt.