Televizioni digjital për biznese

Kujtesa ofron shërbime të televizionit digjital përmes platformës digjitale me mbi 125 kanale televizive përfshirë edhe kanalet HD. Në platformën digjitale Kujtesa përfshin kanale informative, argëtuese, muzikore, kanale për filma, kanale për dokumentarë, kanale për të rritur dhe kanale për sport.

Platforma digjitale Kujtesa përfshin kanalet nacionale të Kosovës, kanalet lokale të Kosovës, kanale të përzgjedhura nga Shqipëria dhe Maqedonia, kanale të përzgjedhura ndërkombtare, kanalet ndërkombtare sportive Eurosport 1 dhe Eurosport 2 si dhe kanalet ekskluzive sportive: K-Sport 1 HD, K-Sport 2 HD, K-Sport 3 HD dhe K-Sport 4 HD.

Na kontaktoni sot përmes business@www.kujtesa.com/ apo +381 (0)38 22 55 99 dhe merrni përgjigje të shpejtë në kërkesën

kujtesa-1

Zgjedh pakon e duhur për ty

hdtv-300x265

HDTV

HDTV-plus-300x265

HDTV+

HDSport

HDSPORT

HDsport-plus

HDSPORT +

HDMAX-300x265

HD MAX

HDMAX-plus-300x265

HDMAX +