Interneti për biznes

Kujtesa ofron shërbime të internetit për biznese sipas nevojave specifike të bizneseve me pakot me shpejtësi dhe shërbimin më të mirë në treg. Pakot e biznesit përfshijnë Internet të dedikuar dhe klientëve iu ofrohet kujdesi për klientë 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë si dhe intervenime të shpejta brenda 2 orëve nga ekipi teknik i dedikuar për biznese.

Kontaktoni sot përmes business@www.kujtesa.com/ apo +381 (0)38 22 55 99 dhe merrni përgjigje të shpejtë në kërkesën tuaj. Varësisht nga pako që zgjedhni, ju mund të përfitoni edhe nga ofertat speciale. Ju lutemi, na kontaktoni me kërkesën tuaj dhe ne do të përgjigjemi me pakon adekuate për të plotësuar nevojat e biznesit tuaj.

Sherbimeteinternetit (1)

Zgjedh pakon e duhur për ty

sprint

Internet Sprint

2-1-300x213

Internet Bonus

3-1-300x212

Internet Smart